Hellevoetsluis, 05 april 2023

Personal Update


Alles mag geheel anders.... een boodschap dat overduidelijk binnen kwam, wat ik geruime tijd geleden heb laten landen en wat steeds weer naar voren kwam. Dit bracht me tot het leidende besluit om de huurovereenkomst van de praktijk en workshopstudio in Brielle op te zeggen. Natuurlijk kwam er meer bij kijken: vast zitten aan een overeenkomst terwijl ik een andere weg in wil slaan, veel (bijkomende) uitgaven aan vaste lasten, belastingen, etc, veel (reis) tijd bijenkaar opgeteld,  dat ook weer niet in contrast stond met de rust en stilte waar ik naar verlang. 

Ondanks alle overwegingen tot mijn besluit waren het echt twee prachtige jaren die ik daar heb mogen beleven, maar tegelijkertijd vond ik het ook vaak zwaar. Voor degene die me op persoonlijk niveau een beetje kennen zijn vast bekend met mijn tijd struggle die ik de afgelopen twee jaar heb gehad. Zo'n prachtige praktijk en aanvullende ruimte is natuurlijk geweldig maar er komt natuurlijk ook ontzettend veel bij kijken. 

In alle rollen die ik vervul in mijn leven, moeder van drie, vrouw van, poezenmoeder, vriendin, mijn professionele rollen (zzp-er, therapeut, medium, healer, etc.) en zoveel meer heb ik mezelf meerdere malen voorbij gelopen. Mijn dagen zagen er vaak tijdsgerelateerd bizar uit:
van ontzettend vroege ochtenden tot ontzettende late avonden. 

Echter is het overduidelijk dat het allemaal anders mag. 
Ik mag gaan vertragen, ik mag mijn diensten anders aan gaan bieden, mijn beschikbaarheid mag ik beter begrenzen en ik hoef niet zo gigantisch groots uit pakken met mijn werkruimte.

Enthousiast ben ik begonnen met de afsluitperiode van de praktijk in Brielle.
De laatste afspraken op locatie vinden aankomende week aan en ik ben langzaam alle gouden stukken naar huis aan het brengen. 

Ik stap af van de never ending treadmill.

De ruimte is voelbaar en ik geniet ervan. 
 Ik laat het allemaal op me afkomen en ik geef me volledig over aan de flow. 
Vanaf mei werk ik vanuit huis, veelal op afstand.

Mijn motivatie, gedrevenheid en passie hebben me echt krachtig laten staan.
Ik voel me iedere dag voldaan, intens gezegend, dankbaar en ik ben freaking TROTS maar nu...
nu mag alles anders, zal ik me binnenkort herintroduceren en zal ik spoedig mijn nieuw aanbod publiceren.

To be continued.

Met heel veel liefde 

Valerie