Hellevoetsluis, 01 maart 2023

Dear Cosmic Soul,


Zo naderen wij het einde van een prachtige tijd op onze locatie op de Boterstraat in Brielle.
We zijn ontzettend dankbaar voor de twee prachtige jaren, gevuld met ontelbaar magische lichtpuntjes, mooie en bijzondere verbindingen en diepgaande energetische aanrakingen en ervaringen. Wij zijn dankbaar dat jullie allen, of jullie nou een product, een sessie, een experience, een cursus, een workshop, een groepsactiviteit, een bijeenkomst of een gesprek bij ons hebben gehad, het vertrouwen in ons hebben gehad.

We zijn gewend om op een vlotte stroming mee te surfen. Op deze manier blikken we ook terug op onze tijd in Brielle. Van een wens kwam al gauw een bezichtiging en na de bezichtiging mochten we de opvolgende week al het pand betrekken. We begonnen met een fijne praktijkruimte en een klein maar bijzonder winkelassortiment, gekoppeld met vrije inloop dagen. Dit werd al heel snel aangevuld tot een prachtig walhalla van mystieke producten en een rustgevende praktijkruimte met alles wat we nodig hadden m.b.t. het energetisch werk dat we mogen verrichten. De stroming bracht veel veranderingen. Zo werden we beiden zwaar overprikkeld met de vrije inloopdagen en daarom veranderden we de winkelruimte om tot een Magic Jar Workshop Studio. Een prachtige ruimte waar tot volgende maand workshops gegeven worden, maar waar ook alle groepsreadingen plaatsvinden. Ik (Valerie) ben fulltime gaan werken in de praktijk, waardoor Dennis werk buiten de praktijk weer had opgepakt en meer op de achtergrond is gaan functioneren.

De boodschap dat ik naast onze dankbaarheid graag wil overbrengen is dat ik absoluut niet stop met al het mooie werk dat ik doe. Ik ben trouw aan mijn missies. Ik stop op de huidige locatie, maar zet mijn werk absoluut voort. Onze insteek is om het na 1 mei a.s. tijdelijk vanuit huis, op afstand aan te bieden. Totdat het volgende mijn pad mag komen.

Praktische mededelingen:

  • Onze website www.neverdimyourinnerlight.nl zal vanaf heden doorverwezen en daarna omgeleid worden naar www.valeriedenisewalker.com ;
  • Alle diensten vinden de aankomende maand, tot 15 april a.s. gewoon plaats in de praktijk gelegen aan de Boterstraat 1a te Brielle.
  • Van 15 april a.s. tot 1 mei a.s. (twee weken) zullen wij niet bereikbaar zijn i.v.m. de verhuizing van alle spullen.
  • Onze contact gegevens blijven hetzelfde. Valerie blijft bereikbaar op telefoonnummer: 

        +31 6 41 69 34 21 en via het e-mailadres: neverdimyourinnerlight@gmail.com


Vanuit een ontzettend liefdevol en dankbaar hart,
uiteraard ook namens Dennis,


♡ Valerie

We blikken terug op twee prachtige jaren in Brielle ♡