Coach Guidance

Je dagelijkse bezigheden kunnen van een plezier in een obstakel veranderen. Soms is hier geen duidelijke aanleiding voor. Je kunt dan merken dat bepaalde situaties een steeds grotere druk op je gaan leggen.


Wellicht geef jij een volmondige JA op één of meerdere van de volgende vragen:


 • Zit jij nu in de fase van jouw leven waar jij nu  (eindelijk) mag gaan kiezen voor jouw eigen geluk?
 • Ben je klaar voor persoonlijke verdieping?
 • Ben je op zoek naar jouw innerlijke vuur? 
 • Wil je meer bereiken?
 • Wil je jouw grenzen beter kunnen bewaken?
 • Wil je jouw eigen keuzes maken?
 • Is de balans even zoek?
 • Heb je het gevoel dat je te kort schiet?
 • Ben je vaak moe en wil je meer energie?
 • Pieker je veel en ben je regelmatig gestrest?
 • Zit je niet lekker in je vel en wil je meer zelfvertrouwen?
 • Heb je twijfels over je carrière, relatie of kinderwens?
 • Heb je onlangs ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt?
 • Zijn er onverwerkte dingen uit het verleden waar je last van hebt?
 • Heb jij je hele leven gefocust op jouw relatie en is deze nu voorbij? 
 • Altijd voor anderen gezorgd? Is het NU tijd voor jou??
 • Wil je echt gehoord worden?
 • Is het tijd om (meerdere generaties) oud zeer, oud trauma op te ruimen? Zodat jouw kind(eren) deze lasten niet hoeven te dragen....
 • Zou jij het fijn vinden als ik een stukje mee zou lopen op jouw pad?
 • Zou jij het fijn vinden als ik jou bijsta om bepaalde antwoorden op levensvragen in kaart te brengen?


Mijn sessies zijn gericht op jouw individuele beleving en de rol die jij in jouw omgeving hebt. We zullen daarom eerst persoonlijke en specifieke doelen voor je formuleren. 
Jouw kijk op de wereld is net zo uniek als je stem, vingerafdruk en DNA-structuur.

Je krijgt door coaching inzicht in hoe jouw gedragspatronen en die van een ander werken. Hiermee kun je ontdekken hoe je kunt voorkomen dat je jezelf klemzet. 
Je leert je gedrag aan te passen om je doelen te bereiken.
Mijn uitgangspunt als coach is dat ieder mens waardevol en uniek is. 
Dat ieder mens kwaliteiten en sterke kanten heeft. 
Door omstandigheden kan het zijn dat je ze niet meer herkent en twijfelt aan jezelf. 
Ik wil samen met jou op zoek gaan naar jouw waarden, jouw talenten en jouw kracht. 
Zonder waardeoordeel en met aandacht voor jou. Zodat je weer de richting op gaat die je wilt in je leven, je relatie of je werk.

Misschien ben je al een tijd zelf op zoek naar antwoorden en oplossingen voor jouw probleem, maar merk je dat het helaas weinig resultaat oplevert. Het is soms lastig om zelf te ontdekken welke veranderingen er nodig zijn om in balans te komen en je doelen te bereiken. Je wordt bijvoorbeeld tegengehouden door te weinig zelfvertrouwen, twijfels, onzekerheid, uitstelgedrag en- of (faal)angst? Of je hebt last van een negatieve stem die je voortdurend naar beneden haalt, bekritiseert of vergelijkt met anderen.
Wat je nodig hebt is steun, iemand om mee te praten. Iemand die ècht luistert en niet meteen met adviezen en oplossingen komt, maar aandacht heeft voor jouw gevoelens en emoties. Iemand die je een spiegel voor houdt en je helpt bij het doorbreken van je gedachten en gewoontes, zodat je helder ziet wat je wilt en waar je je goed bij voelt.

Als coach maak ik gebruik van diversen werkwijzen. Systemisch werk komt er ook vaak aan te pas. Met bijvoorbeeld een familieopstelling kun je bewust worden van patronen en gewoonten.

Na zelf jarenlang in een achtbaan te hebben gezeten met de ene looping gevolgd door de andere, heb ik uiteindelijk mijn rust, mijn geluk, mijn missie en mijn plek gevonden. 
Tijdens jouw sessies ontvang je mijn volledige aandacht en aanwezigheid. Zo ontstaat er veel verbinding en verdieping, die je weer dichter bij jezelf brengt. Ik sta naast je maar hou niet je handje vast. Jij gaat alles zelf toepassen in het leven, met vallen en opstaan. Tijdens de coaching ontdekken we jouw unieke individu. Door inzicht en bewustwording te verkrijgen in jouw gedrag en kernwaarden vind je het antwoord op jouw hulpvraag.
 
Ik stimuleer je om nieuwsgierig en vol begrip naar jezelf en jouw situatie te kijken en moedig je aan om uit je comfort zone te stappen. Ik stimuleer jou om te kiezen voor wat je 'echt' nodig hebt. De kracht die in eenieder schuilt wordt soms bedekt of zelfs verlamd door angsten, trauma’s en onzekerheid.

Coaching is een investering in jezelf. Door eenvoudige maar toch krachtige tools krijg je inzichten en ontwikkel je blijvende veranderingen waar je je hele leven iets aan hebt. Met een relatief kleine investering bereik je een groots resultaat!

Ben jij eraan toe om je krachtiger, zelfverzekerder èn gelukkiger te voelen?
Het is voor mij een voorrecht om je te mogen begeleiden en helpen in je zoektocht naar meer geluk en regie. 

Met heel veel liefde ♡
Valerie

GEDACHTEN

Negatieve gedachten werken als interne onzichtbare vijanden. Het zijn een reeks automatische en gebruikelijke denkpatronen, elk met zijn eigen stem, overtuigingen en veronderstellingen die in jouw belang werken. Ik kan jou leren hoe je  negatieve gedachten kunt omzetten in positieve gedachten.

EMOTIES

 Angst, verdriet jaloezie, eenzaamheid, woede, vreugde, vertrouwen, liefde… Emoties zijn de sterkste kracht die ieder mens beweegt. Leer jouw emoties begrijpen en gebruiken.

energIE

Als energiewerker begeleid ik jou ook met heel veel liefde op dit vlak.  Denk aan healing, meditatie, ademhaling, etc.  
Het zijn allemaal krachtbronnen en werken als een batterijlader. 

Lichaam

Geest en lichaam zijn één systeem. Het is algemeen bekend dat stress en emoties het immuunsysteem kunnen aantasten. We kunnen ziekte in het lichaam veroorzaken door de manier waarop we denken, en omgekeerd kunnen we ons beter voelen in ons lichaam door onze geest.JOUW INVESTERING

Oriëntatie sessie  EUR 88,-*
Coach sessie  EUR 99,-*
Traject 10 coach sessies/ gratis oriëntatie sessie   EUR 999,- *