Share your EXPERIENCE

Waar begin ik? Want alleen al jouw praktijk was een "experience". De afgestemde geuren, de energie die daar stroomt, al die prachtige edelstenen, kruidenpotjes, olieën, kaarten, de lijst is oneindig gevuld met magische  bijzonderheden. Dan heb ik jouw energie nog niet benoemt, de warme ontvangst en wat je allemaal hebt aangeraakt tijdens de sessie. Er is veel positief veranderd sinds mijn sessie.  Je kunt erop rekenen dat ik terugkom! 

- CelineBijzonder. Dat is het allesomvattende woord dat ik terug kan koppelen over de deep dive healing experience.  Ik werd al emotioneel toen ik binnenkwam. De sfeer en de energie van jou en de ruimte waren ontzettend warm en voelde meteen vertrouwd aan. Je wist dingen te benoemen die ik voelde, maar nooit heb uitgesproken. Je wist situaties te benoemen waar ik me recent in heb bevonden, maar niet had verteld. Je hebt me deuren laten zien die voor mij niet zichtbaar waren. Je hebt me veel inzichten gegeven en hierdoor heb ik best veel veranderd in mijn leven. Dit was precies wat ik nodig had. 
- EstherWat een prachtige avond heb jij mij gegeven, ik ben er nog helemaal vol van.En ik kom zeker terug. Je heb een hart van goud.
Veel liefs
- Ann 


Ik heb bij Valerie me eerste reading gedaan. Het was een hele fijne ervaring, ik voelde me gelijk op mijn gemak en welkom. Ik heb heel veel gehad afgelopen tijd aan de adviezen die ze me gegeven heeft. Ik zal zeker vaker langs komen. Valerie heel erg bedankt! En hopelijk tot binnenkort.
Groeten 
-Ben


Lieve Valerie, Ik werd getipt over jou, dat een experience bij jou een bijzondere ervaring zou zijn. De energie van Valerie en de ruimte is als een bad van liefde. Met een lekkere kop thee stemt ze af en geeft ze dingen door die op dat moment belangrijk voor je zijn. Ze heeft nog een paar treffende kaarten voor me gepakt en daarna een healing gegeven. Ik voelde me dagenlang heel zacht en liefdevol en erg fijn in mijn vel, met haar reading tips die nog naklonken in m’n hoofd.
-BiancaValerie is een heel fijn en rustig persoon.Mijn bezoek aan haar was fijn,Een reading waar ik mee verder kon in mijn leven.Als je even vast loopt met dingen in je leven,Is een reading bij Valerie zeer aan te bevelen.
-Anoniem


Lieve Valerie, Warm werd ik door je ontvangen. Op aanraden van een vriendin ben ik bij jou terecht gekomen. Het voelde als een warm bad en je hebt zeker kennis van zaken. Ik heb je raad en adviezen ter harte genomen en merk dat ik er alleen maar op bepaalde punten positiever en anders over ben gaan denken. Dat heb je goed gedaan. Je edelstenen etc zijn een waar genot om te ervaren en te bezichtigen. Je ziet me zeker weer een keertje. Bedankt. 
- J.


Invoelend, begripvol en verhelderend. Neemt werkelijk de tijd en beperkt zich niet tot het beantwoorden van maar b.v. 3 vragen, maar benut de sessie ruimschoots. 
-Francis


Geweldige plek waar ik me veilig voelde en informatie heb ontvangen die mij weer verder helpt in mijn ontwikkeling. Aan te raden als je ergens mee zit en waar je zelf niet uit komt. Kijk nog regelmatig naar de kaarten die Valerie voor me had getrokken en uitgelegd. 
-Cea


Altijd als ik een reading laat doen door Valerie, resoneert hij bij wat mijn vraag of gevoel is. Ze doet het op zo'n fijne bijzondere manier dat het mij altijd weer raakt. En heb je daarna nog vragen, ze helpt je altijd weer met een onverwacht antwoord waar je niet op had gerekend. Maar het klopt altijd met wat ze zegt of schrijft.
Heel erg blij met de readings van Valerie, ze helpen je echt op weg !
Dankbaar dat ze haar energie altijd wil delen. En een liefdevol warme ziel met bijzondere gaven. Trots dat ik Valerie heb mogen leren kennen, het is een lieverd met een warm hart. 
- Aryan


Valerie neemt alle tijd voor je en stemt goed met je af wat je wensen en verwachtingen zijn. Is uitgebreid in haar terugkoppeling en legt alles goed uit. Daarnaast is zij een ontzettend liefdevolle en zorgzame vrouw waarbij ik mezelf helemaal op mijn gemak voel en mij emoties durf te tonen.
- Daphne


Na het overlijden van mijn zus in september 2019 stond ik er opeens alleen voor en moest ik haar overlijden een plek zien te geven. De meeste vrienden, kennissen en familie die je dacht te kennen lieten het afweten, zodat ik dagelijks hele gesprekken met mezelf liep te houden.Net toen ik dacht alles weer een beetje op een rijtje te hebben kwam Covid19 om de hoek kijken waardoor ik ging denken ......... waarom ben ik hiernog wat heeft het leven voor zin. Gelukkig ging dit gevoel wel weg en kwam er dankbaarheid voor terug voor de aandacht en liefde die ik van mijnbuurtjes kreeg en nog steeds krijg. Maar toch was er iets wat ik niet begreep, bij alles wat ik wilde doen ondervond ik weerstand en toen herinnerde ik me opeens dat ik iets uit dekrant had geknipt en toen dacht dat ik dat nog wel eens kon gebruiken.Dat was het krantenartikel van Neverdimyourinnerlight van Valerie en Dennis waarin stond waar ze hun praktijk / winkel gingen beginnen in Brielle.Daaraan denkende heb ik een afspraak gemaakt bij Valerie omdat ik voelde dat ik bij haar mijn verhaal kwijt kon.op 20 juni 2022 heb ik van haar een  Deep Dive Healing Experience mogen krijgen. Mijn bezoek had ze al voorbereid door een aantal kaarten tetrekken, die ze naderhand heeft uitgelegd. Nu had ik al regelmatig huilbuien om niets maar bij haar kwam ik erachter dat mijn tranen nog niet op waren.Valerie is zo'n lief mens en stelt je volkomen op je gemak. Ik heb mijn verhaal aan haar verteld en vaak had ze maar een half woord nodig.Zij heeft als medium gesproken met mijn zus en ouders en door wat Valerie me vertelde is me veel duidelijk geworden waar bepaalde gevoelens vandaan kwamen en waardoor bepaalde werkzaamheden blokkeerden.Door haar behandeling en gesprekken voel ik mij rustiger en door de dingen die zij mij heeft aangereikt die ik kan doen als ik het even nietmeer zie zitten kan ik weer verder.Zij vertelde mij ook dat ik zelf bepaalde "gaven" heb. Dat wetende werden veel dingen me duidelijk.Ik hoop dat nu ik dit weet ik er in de toekomst iets mee kan gaan doen.Ik kan een ieder aanraden een bezoek aan haar praktijk te brengen en te ondervinden hoe mooi het leven weer kan zijnValerie bedankt, je bent een lieverd en ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten
- AnnekeValerie is een ontzettend lieve vrouw waar je je gelijk op je gemak voelt.  Ze neemt alle tijd voor je en heeft me inzichten in mezelf gegeven. Ze is professioneel en heeft me enorm geholpen.
- AnoniemDe tweede keer dat ik bij jou ben geweest had ik je al verteld dat ik jou bijzonder vind. Jij pikt alles op, ook woorden die niet zijn uitgesproken. Jij hebt mijn kijk op de wereld veranderd Valerie. De inzichten die jij mij hebt aangereikt zijn echte "life changers" geweest. Ik bekijk alles tegenwoordig vanuit meerdere perspectieven. Ik heb veel meer begrip voor situaties en anderen mensen in mijn leven. Blijf doorgaan met het prachtige werk dat je doet!
- JennyJij hebt het tot tweemaal toe bij het juiste eind gehad! Ik blijf het gaaf vinden hoe het energie lezen werkt. Ik vind het ontzettend fijn bij jou in de praktijk. Mocht ik nou weer een keer vastlopen, wat ik natuurlijk niet hoop, dan weet ik je te vinden.
-MichelleLieve Valerie, aan het eind van de deep dive sessie vroeg je mij om feedback. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik je om de nek vloog. Ik gaf niet echt een antwoord op je vraag, maar de tranen van dankbaarheid, geluk en opluchting, gecombineerd met dat ik je zo knuffelde waren wel voelbaar en spraken denk ik wel voor zich. De sessie bij jou was GOUD waard. Ik vind het verschil van hoe ik voor de sessie in het leven stond zo bijzonder vergeleken met hoe ik na de sessie in het leven sta. Klinkt heel gek denk ik, dit allemaal tijdens een sessie van 3 uurtjes. Maar jij hebt mij zoveel inzichten aangereikt die ik zelf nog niet zag. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van de sessie, maar je hebt deze ontzettend mooi begeleid. Ik vertelde je eerst al dat ik nog sceptisch was vanwege de financiële investering, maar de sessie was het driedubbel waard! Jij communiceert dat de sessie 3 uurtjes duurt, maar jij investeert veel meer hierin. Het afstemmen vooraf voor de hele setting mag je ook echt benoemen, want het was prachtig  en warm aangekleed. De geuren waren heerlijk, het altaar was prachtig, en nou heb ik zelf niet zoveel verstand van edelstenen maar de stenen die je vooraf had klaargezet waren "magisch". Dankjewel lieverd, je bent een schat.
-LeonieOf ik mijn ervaring wil delen? Dat wil ik zeer zeker lieve Valerie, want jeetje wat ben jij een lichtbaken! Jouw aanpak is zo natuurlijk en helemaal jou. In het begin was ik nog heel oplettend omdat ik verwonderd was. Ik keek mijn ogen uit naar wat je allemaal deed. Maar daar was op een gegeven moment geen ruimte meer voor want ik hield het niet meer bij en ging vanzelf in een stand van complete overgave. De ervaring van de healing experience was prachtig. Het lijkt wel op een reset. Ik was moe, ik was doodop. Na de sessie voelde ik me herboren. Ik heb veel veranderd in mijn dagelijkse routine. Ik heb alles onder de loep genomen en alles wat onnodig was veranderd, sommige dingen zelfs volledig geschrapt. Ik hoop dat ik mijn ervaring zo goed in woorden heb overgebracht. Tot de volgende keer! 
-MoniqueWat zijn jullie een mooi en sterk koppel! Op een dag liep ik tegen jullie reclamebord aan en kwam ik bij jullie in de winkel terecht. De sfeer deed iets met me. Ik barstte in tranen uit en jullie vingen mij beiden op. 
Vervolgens hebben jullie nog zeker een uur met me gepraat. Dit was een gesprek dat ik nooit zal vergeten want dit gesprek heeft mij geholpen bepaalde deuren te sluiten en hierdoor zijn meerdere nieuwe deuren voor mij opgegaan. Ik heb het toen al zeker 100 gezegd, maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen.. DANKJULLIEWEL
- Rachelle


Vorige week kreeg ik een healing op afstand van Valerie, een heel zachtaardige, liefdevolle en spirituele vrouw.  Ze legde op voorhand een crystal-grid voor me met edelstenen en twee chakra-kaarten, helemaal afgestemd op mij.  Ik kreeg nadien ook wat meer informatie over de  betekenis van de edelstenen.
Via de telefoon legde ze me alles heel goed uit. Ik wist niet goed wat ik mocht verwachten maar het was alvast een verrijkende ervaring.
Ik voelde wonderbaarlijk veel, zelfs van op afstand. Ik kreeg lichamelijke gewaarwordingen, gedachten en zelfs een specifiek liedje door. Het voelde heel speciaal.
Nadien belde ze me terug op en hadden we een fijn gesprek over onze ervaringen tijdens de healing, het heeft me deugd gedaan en inzichten gegeven. Na de sessie trok ze nog een kaart voor me, en dat was de nagel op de kop, de samenvatting van alles.
Bedankt,
en vele groetjes 
- Lotte 
alias Elza/Anna


Hoi Valerie, om een recensie te schrijven via dat linkje heb ik een account nodig, dat vind ik allemaal nogal omslachtig dus stuur ik het jou liever zo, via de app. De healing experience sessie uitgedrukt in sterren zouden zonder twijfel de meest mogelijke sterren krijgen, dat is 5 sterren. De sessie uitgedrukt in woorden: verfrissend, verrijkend, warm, bijzonder, weliswaar magisch, veranderend en absoluut nodig! Ik ben blij dat ik de stap had gezet om jou te benaderen. Ik voelde me niet voor niets zo aangetrokken tot deze sessie.
Ik hoop dat je er wat aan hebt! 
- MelissaThank you for your time. You gave so many new insights and made everything clear for me.
- RimaWat een prachtige plek hebben jullie Valerie! Ik ben zo ontzettend blij dat ik Reiki II bij jou heb gedaan.
Je hebt het echt heel leuk opgezet. Het was heel warm en aangenaam. Vergeleken met Reiki I die ik in Rotterdam heb gedaan was jouw cursus echt heel bijzonder. Tot gauw, want ik kom terug voor mijn Reiki Master!
- JulieVanmorgen heb ik een Healing Experience mogen ontvangen van Valerie. Valerie is een prachtig mens met grote heldervoelende en helderziende gaven die mij weer het ‘juiste pad’ hebben laten zien. Valerie werkt met energetische healing om je aura veld te reinigen zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.
Naast haar energie werk / praktijk heeft ze in haar winkeltje tal van prachtige stenen, aura sprays en mooie items ter ondersteuning van jouw welzijn. Een dikke aanrader om eens langs te gaan voor advies, healing of voor een kadootje voor jezelf of iemand anders!
Valerie, hartelijk dank voor de mooie inzichten en wijsheid!
- Jolande Jij maakt het onzichtbare altijd zichtbaar! 
Ik zou niemand anders willen hebben die voor mij mijn readings doet.
- RonLieve lieve lieve Valerie, wat ben jij mooie en bijzondere vrouw. De deep dive healing experience was net zo bijzonder. Ik voel me weer heel energiek en in balans en dit komt allemaal door de sessie.
Ik hoop dat je het niet erg vind, maar ik plaats liever geen recensie via Google, dus ik hoop dat je hier wat aan hebt. Ik ben heel dankbaar dat ik jullie praktijk en winkel heb gevonden via via. Het had zo moeten zijn. Nogmaals mijn dank voor alles.
- AnoniemDankjewel Valerie, het was heel bijzonder Je hebt mij tot inkeer gebracht in positieve zin. Het was verhelderend en heb weer inzicht gekregen in wat ik wel wist, maar zelf niet meer zag.
- CharlotteLieve Valerie,
Vanuit mijn hart een review op jouw Deep Dive Healing Experience geschreven 
“Alles is energie”
Mijn blokkades zorgde ervoor dat mijn energie niet meer in balans was, waardoor ik balanceerde op een grens. Een grens van wel en niet lekker in mn vel zitten (genuanceerd uitgedrukt) 
Jouw Deep Dive Healing heeft me niet alleen aan het denken gezet maar heeft er ook voor gezorgd dat alles weer stroomt, dat ik in balans ben met mijn body, mind en soul!
De manier waarop je werkt heb ik ervaren als ontzettend fijn en prettig….. vertrouwd.
De healing, reading en coaching hebben er voor gezorgd dat alle energie weer stroomt. Dat ik inzichten heb mogen krijgen op mijn vraagstukken, waardoor ik mijn blokkades kon loslaten.
Valerie, dank je wel voor wie je bent en wat je doet.
Je bent een prachtvrouw met je hart op de juiste plek 

Tkns!
-Dee 


Gisteren op de mooie en fijne locatie bij Valerie geweest voor een Healing Experience. Een fijne en bijzondere ervaring wat me heel veel inzichten, handvatten en rust heeft gegeven. Valerie is een bijzonder lieve vrouw en ook vakkundig die met alle aandacht bij jou aanwezig is, zeker aan te raden.
- Anoniem


Jouw readings zijn altijd zo accuraat! Jij hebt me door veel donkere periodes heen geholpen. 
- Kelly


Ik heb vandaag een heerlijke Reiki healing behandeling op afstand van Valerie mogen ontvangen. Wat de behandeling voor mij zo heerlijk maakte is het feit dat ik de energie kon voelen stromen door mijn lichaam en op bepaalde specifieke plekken, waaronder mijn hartstreek, handen en hoofd. Het was net wat ik vandaag nodig had en het voelde net alsof ik ter plekke behandeld werd.
De kaarten die na de behandeling voor mij getrokken werden bevestigde voor mij een aantal belangrijke actieve aspecten uit mijn leven en gaven mij mooie inzichten, die ik met 1 woord kan omschrijven als 'WAUW'. De kaarten waren zo correct en maakten de ervaring en behandeling compleet!
Valerie komt warm en oprecht liefdevol over. Ik heb de voorbereiding en uitleg over de behandeling alsook de nazorg als zeer prettig ervaren. Haar manier van praten en stemtoon alleen gaven al rust. Om een lang verhaal kort samen te vatten, was het een zeer bijzondere ervaring die mij vooral tot rust bracht en die ik zeker zal herhalen en een ieder aanbeveel te ondergaan bij Valerie!

Heel erg bedankt voor de goede zorgen Valerie  
- Marilyn Dennis en Valerie, ik ben de recensie niet vergeten! Ik ben over the moon dat ik jullie ben tegengekomen. Jullie zijn zo'n leuk koppel. Heel mooi wat jullie samen hebben neergezet. Jullie zijn mijn go to persons als ik high-vibing edelstenen en mineralen nodig heb. Al twee keer hebben jullie mij geholpen voor ceremoniegrids. Jullie zijn zoveel meer dan een winkel voor mij. Jullie vibratie is geweldig. You guys are the best! 
- GigiWat fijn om hier Reiki II te doen. Valerie is zo'n fijne lieve vrouw. Ook de winkel met edelstenen is mooi. Zeker een bezoekje waard.
- Annemie Fijne sfeer en professioneel geholpen. Oprechte interesse en persoonlijke aandacht. Zeer mooie winkel waar je direct een prettig gevoel krijgt zodra je binnen stapt.
- Jaime 


Wow, wat een mooie winkel met een prachtig assortiment!
Een sfeervolle winkel met een rustgevende praktijk waar ik ook even heb mogen zitten en een inzichtskaartje heb mogen ontvangen.  Een ontzettend vriendelijk koppel stond in de winkel met kennis van zaken. Ik ben heel tevreden naar huis gegaan.
- Irene 


Bezoek aan deze winkel was een bijzondere ervaring. Ik wil binnenkort een sessie doen.
- Jasmine 


Vorig jaar ontmoeten ik Valerie online voor het eerst. Ik hoorde van iemand dat ze een healing op afstand had gekregen. Naast Reiki werkt Valerie ook met edelstenen om het effect te versterken. De eerste keer voelde ik precies wat ze had gedaan. Een voor en nagesprek hoort ook bij de healing. Ik was verbaasd over wat er met mij gebeurde. Een paar weken later had ik er nog een en deze was nog veel bijzonderder. Valerie is heel geïnteresseerd in mensen en super lief. Ik ga hier zeker nog vaker iets mee doen. Sterker nog ik heb een edelsteen die mij helpt en ga zelf ook Reiki 1 doen. Mijn interesse is zeer zeker geprikkeld om er mee door te gaan.
- Annemiek