Full moon Distance healing

Tijdens de "Distance Healing" op de avond van de volle maan zal ik het energiewerk verrichten op de hele groep mensen wordt gedaan. als je liever een 1 op 1 healing sessie boekt, neem dan rechtstreeks contact met mij op via e-mail 

reiki begint om 18.00 uur EST op de dag van de volle maan en duurt tot 19.00 uur EST (of langer indien nodig). het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je ontspannen bent en open staat om de genezing op dat moment te ontvangen. als je aan het werk bent of thuis werkt, is dat oké - je zult nog steeds de effecten / voordelen van reiki ontvangen. houd gewoon rekening met de dag + tijd waarop het zal plaatsvinden.

voor het beste resultaat geen alcohol drinken 24 uur voor en 24 uur erna + voldoende water drinken in de dagen na onze sessie. wees in een ontspannende ruimte - ik raad aan om te ontspannen met meditatiemuziek, genezende kaarsen voor aromatherapie, enz.

iedereen ervaart reiki anders; sommige mensen voelen een lichte tinteling, lichte druk of andere gewaarwordingen in bepaalde delen van hun lichaam, terwijl anderen dat niet doen. hoe dan ook, het is volkomen normaal.

*LEES VOLLEDIGE BESCHRIJVING HIERONDER VOOR MEER INFO*