vaker gestelde vragen

VRAAG:

Spiritual Guidance... Medium, Healer, Griefcounselor, Coach... Wat houdt dat precies in?


MIJN ANTWOORD:

Ik hou niet van het denken in hokjes. Ik kader mezelf liever niet in tot één bepaalde professionaliteit. Dit hoort niet bij mij en is door verwevenheid ook niet mogelijk voor mij.
Ben ik een medium, een healer, een coach? Ja, maar ik benoem mijn diensten liever Spiritual guidance. Ik fungeer als doorgeefluik. Ik vertaal het onzichtbare. Ik neem verschillende lagen van jouw bestaan waar (lichamen, chakra's, aura en energieveld). Ik schoon energetisch op. Ik geef duidelijke inzichten mee om veranderingen en sturing processen in werking te zetten. Op een effectieve manier help ik anderen vooruit.


VRAAG:

Eigenlijk vind ik dat mediums en healers geen geld horen te vragen. Ik vind het verkeerd om geld te vragen voor welke spirituele hulp dan ook.... Wat vind jij hiervan?


ANTWOORD:

Alles is energie. Zo is geld ook energie.  Energie hoort te stromen. Als energie uitstroomt, moet het ook instromen. Anders ontstaat er uitputting. Als je geeft, maar niet in staat bent om te ontvangen, zul je een onbalans in je leven creëren. 

Daarbovenop investeer ik en ik heb ik heel veel geld geïnvesteerd in bijvoorbeeld  opleidingen, cursussen, en materialen die ik gebruik tijdens mijn cursussen en sessies. 
Ik leef mijn missies maar het is ook mijn werk.
Ik stop er mijn tijd, mijn energie, mijn liefde, mijn wijsheid, mijn beste kwaliteiten,  mijn passie in. Dus ja, ik vind een eerlijke energie uitwisseling belangrijk.

VRAAG:

Ik word vaak benaderd op social media door healers die zeggen negatieve energie en blokkades bij mij te voelen. Is dit legitiem? In hoeverre is dit realistisch of is dit scam?


ANTWOORD:

Vaak zijn het scams. Ik ben sterk van mening dat energiewerk niet opgedrongen hoort te worden. Voor mij is dat geen zuivere werkwijze en ethisch niet verantwoord. 

VRAAG:

Werk je op afstand?


ANTWOORD:

Ja, ik werk veelal op afstand. Denk maar aan videoconferentie zoals Zoom, FaceTime of Telegram. Sommige sessies zijn schriftelijk en ontvang je per mail. Sommige sessies kunnen alleen plaats vinden op locatie, maar dat stemmen we altijd gezamenlijk vooraf af.