Welkom♡
Wat fijn, dat ik me mag voorstellen.

Mijn naam is Valerie. Geboren en getogen in Zuid-Limburg en inmiddels al 15+ jaar gelukkig in Zuid-Holland. Naast trotse moeder van 3 toppers en gelukkig getrouwd te zijn met mijn soulmate, ben ik een HSP-er, paranormaal begaafd, een energetisch vertaler, een verbinder, gedreven, een begeleider in transformatie en groei,  een doorgeefluik en… misschien wel diegene die jou nog verder in verbinding mag brengen met jezelf. 
 

Mijn Missies

Het is mijn missie om jou laten zien en voelen wie jij werkelijk bent en om jouw ZIJN volledig te omarmen. Ik zet jou liefdevol in jouw kracht. Ik begeleid jou in jouw helingsprocessen. Ik vertaal het onzichtbare. Ik reik niet alleen nieuwe inzichten, handvaten, boodschappen en lichtpuntjes aan, het is mijn missie om veranderings- en sturingsprocessen in werking te zetten. 


Hoe sta ik in het leven En wie ben ik als professional?

Twee vragen waarvan de antwoorden door elkaar verweven zijn. 

Ik kan vooropstellen dat ik ontzettend optimistisch in het leven sta. Ik ben bewust en ondanks mijn vooruitziende blik, volledig aanwezig in het hier en nu.
Ik denk in oplossingen, kansen en mogelijkheden.
Daar kan ik aan toevoegen dat mijn dankbare instelling mij kenmerkt. Ik blijf me verwonderen over de mooie en fijne dingen in het leven. 
Ik ben gepassioneerd over energetisch werk. Een energieveld vertelt zoveel meer dan woorden.

Ik ben dankbaar voor mijn levenspad. Alle (zowel fijne als pijnlijke) ervaringen, keuzes, stappen en lessen hebben mij de krachtige vrouw gemaakt die ik dag vandaag ben. Het is allemaal onderdeel geweest van mijn sterke solide fundering.

Het liefst zou ik geen woorden koppelen aan het werk dat ik doe. Ik laat het jou het liefst persoonlijk ervaren. 

Er word me vaak gevraagd naar bepaalde termen die ik en anderen over de jaren heen heb gekoppeld aan het energiewerk dat ik doe. 
Medium, Healer, Coach, Holistisch therapeut, Edelsteentherapeut, Reiki-Master, Rouwcounselor, the list goes on and on... Ik label het liefst niet. Ik wil mezelf en hetgeen dat ik doe niet in een hokje stoppen door het een naam te geven. Het is energie werk. Alles smelt altijd samen. Het blijft bijzonder. Ik blijf me verwonderen over de mooie sessies die ik mag begeleiden. 

Ik ontmoet iedereen die ik mag helpen graag liefdevol vanuit een voelbare gelijkwaardigheid. Dit is belangrijk voor mij en ik leg graag uit waarom:
We zijn allemaal uniek, we bewandelen allemaal onze eigen paden maar we hebben allemaal één ding gemeen: we zijn allemaal mensen. Het klinkt als een eenvoudig en duidelijk feit en toch wordt het zo gemakkelijk vergeten. We worden afgeleid door onze verschillen: onze huidskleuren, religies, talen, culturen, geslacht. MAAR... net als de regenboog komen alle kleuren uit hetzelfde licht.
 
Mijn hoofdkleuren zijn vrouw, Nederlands, Afro-Amerikaans en Indonesisch. 
Dat zijn de vier kleuren die overduidelijk zijn, hoewel er vele andere tinten zijn verweven door mijn ZIJN . Ze kleuren mijn perspectief en maken me uniek, iets dat ik heb leren waarderen en vieren.

Ik geloof dat we allemaal alle antwoorden in onszelf kunnen vinden.

We zijn allemaal verbonden met een innerlijke bron van wijsheid. 
We hebben allemaal spirits om ons heen die ons inzichten, handvaten, helderheid, bevestigingen en heling willen geven. Als je het lastig vind om zelf het contact te maken, dan kun je bij mij terecht.

Al vanaf mijn jongere jaren voel ik meer dan ik toendertijd kon uitleggen. 
Nadat de mensen die het dichtst bij me stonden zijn overgegaan, werd alles helderder voor mij. Bewust en onbewust begon ik mijn eigen zoektocht naar meer verdieping, passie en ‘richting’ in mijn leven. Dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik diverse opleidingen ben gaan doen en cursussen en seminars ben gaan volgen.


Hierdoor heb ik mijn wens waar kunnen maken om anderen nog dieper en krachtiger te kunnen begeleiden. Ook heb ik mijn eigen flow gevonden om om te gaan met mijn capaciteit om me afstemmen op energie frequenties, met mijn heldervoelend- en helderwetendheid op de voorgrond.

Wat ik heel belangrijk vind om te vertellen is dat “safe space” bij mij de leidraad is in mijn werkwijze. Alles mag er zijn EN alles wat word besproken tijdens een sessie of ceremonie is volledig vertrouwelijk en zal nooit en te nimmer zonder toestemming doorgespeeld worden aan derden. 

Door middel van mijn levenservaringen, zelfreflectie, mijn eigen pad en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik heel bewust van mijn kwaliteiten.  
Doordat ik mijzelf nu goed ken, kan ik zeggen dat dit mijn positieve eigenschappen zijn:
❥ Ik ben zorgzaam, behulpzaam, oprecht en eerlijk;
❥ Luisteren, maar dan bedoel ik oprecht luisteren! 
❥ Ik ben objectief en neutraal;

❥ Ik hoor en voel jouw onuitgesproken woorden;

❥ Ik herkader graag alles in positief licht;
❥ Ik ben gemotiveerd en ik hou ervan om mensen te motiveren;
❥ Ik denk NIET in hokjes maar in hartjes;
❥ Ik geloof dat alles mogelijk is en dat JIJ jouw leven bepaalt;

Je kunt bij mij terecht voor diverse stukken. Ik kan eenmalig of in een langer traject met je mee lopen in de vorm van coaching, maar je bent ook van harte welkom voor diverse energetische behandelingen en sessies. 

Wanneer is het goed om een afspraak bij mij te maken?

Als je vanuit jouw kern de roep ervoor voelt. 
"If you've been guided to me, there's a divine reason for it".
Als je tot hier bent gekomen met lezen en je geroepen voelt om contact met mij te maken, nodig ik je van harte uit mij een berichtje te sturen.
Neem rustig kijkje bij mijn huidig aanbod en voel of het resoneert met dat wat jij nu nodig hebt.Liefs ♡ Valerie